Smarta Shoppen

Smarta Shoppen – Produkter vi har testat och gärna rekommenderar.

Smarta Shoppen erbjuder olika produkter som sticker ut genom att när vi testat dem visat sig verkligen fungera med mycket bra resultat.

Bra och smarta produkter som vi snubblar över och finner leva upp till förväntningarna vill vi gärna dela med oss av.

För närvarande är samtliga produkter i Smarta Shoppen helsvenska innovativa uppfinningar och produkter.

 

tershine Bilvård med starkt skydd och extrem glans.

tershine är en samling produkter som fokuserar på att hålla fordon högblanka, rena och smutsavstötande. Produkterna är framtagna av en sann entusiast, Tobias Ericson, och håller vad de lovar och mer därtill.

LÄS MER

 

Punkaslangen – Räddaren i nöden vid pyspunka. Genialt snabb och enkel. Överlägsen alla alternativ.

Uppfinnaren till Punkaslangen®, Pertti Hirvonen, kom från Finland till Sverige som ung man, och har framgångsrikt drivit en egen mekanisk verkstad i över 37 år. Han har sedan tidigare erfarenhet av att utveckla och ta fram produkter för motor och fordonsindustrin, och Punkaslangen® är hans senaste tillskott.

Snilleblixten kom en dag då Pertti själv fått utstå pyspunka en gång för många, där han behövt åka och hämta en kompressor, och tänkte för sig själv att “det här, det måste gå att lösa enklare!”

LÄS MER

 

smellsFINE Antiluktduk  som verkligen fungerar – Tar bort dålig lukt effektivt. Svensk patenterad teknologi.

Smellsfine är en svensk innovation. Anti-luktduken ”fångar” illaluktande molekyler och genom en naturlig process neutraliseras dessa. Duken släpper sedan ut molekylerna, helt luktfria. Detta möjliggörs tack vare impregneringen Prebona CompoTech (svenskt patent), som innehåller endast naturliga ingredienser (amorf kisel SiO2 och vatten). Anti-luktduken arbetar oavbrutet dygnet runt, och blir aldrig mättad. Det vill säga att dukarna kommer att arbeta lika bra i flera år!

4 dukar ligger i varje förpackning, som fördelas på olika utrymmen med lukt, eller koncentreras där det är mer akut. 1 duk täcker ca 5-10 m3. 2-3 dukar per bil/husvagn.

Har du ett illaluktande rum, skåp, djur, fordon, badrum, garage, soprum eller sommarstuga eller liknande? Då är anti-luktduken rätt produkt för dig!

LÄS MER  

 

Städhjälp

Kontakt

Ubilack AB
Agnesfridsvägen 186
213 75 Malmö

040-94 25 73
info@ubilack.se

Recensioner på Google