Fredrik

Månadens medarbetare heter Fredrik och jobbar som plåtslagare och montör, vi bad honom berätta lite om sitt jobb, sin fritid och vad han gör för att vårda våra kunders förtroende för oss.

Namn: Fredrik

Jobbar som: Plåtslagare och montör med ansvar för demontering och montering.

Fritidsintresse: Jobbar gärna med datorer och teknik på fritiden. Spelar online spel FPS och MMO. Bilintresserad i huvudsak av feta V8 –motorer. Tycker om katter.

Vad jobbar du med?

Jag har ansvaret för all demontering och montering. Det är ett utmanande arbete som spänner över många intressanta lösningar från biltillverkarna. Jag jobbar även med plåtarbeten för klass två som vi är certifierade för. När skadad del inte går att rädda söker vi alltid efter fullgoda begagnade delar för att optimera pris och kvalitet för kunden. I min del av processen får man ofta var både uppfinningsrik och klurig för att få alla delar på plats, lite allt i allo vilket jag trivs mycket bra med.

Hur märker kunden av det du gör?

Det viktigaste hos oss är service och kvalitet. Jag tror att kunden märker redan vid första mötet att de är välkomna. Vi lyssnar engagerat på deras problem och önskemål för att erbjuda den bästa lösningen som kunden kan vara trygg i. Det gäller både service kvalitet och pris. Vi jobbar i ett sammansvetsat team där vi alla kompletterar och överlappar varandra för att kunden skall vara säker på att få ett hantverksmässigt bra jobb med bästa kvalitet.

Varför skall man välja Ubilack när man har ett lackeringsbehov?

Vi är ett bra val om man uppskattar service och kvalitet. Hos oss får kunden träffa den som skall utföra jobbet vilket minskar risken för missförstånd och oklarheter. Vi tycker om att göra våra kunder nöjda. Vi har även ett stort nätverk av skickliga hantverkare för sadelmakeri, reparationer av inredning, däck och fälg, foliering, rekonditionering i olika nivåer, el och AC, stenskott i rutor, utdragning av bucklor m.m. Vi tar hand om allt kunden har behov och önskemål om att få åtgärdat.

Kontakt

Ubilack AB
Agnesfridsvägen 186
213 75 Malmö

040-94 25 73
info@ubilack.se

Recensioner på Google