Jennifer

Månadens medarbetare heter Jennifer och jobbar som lackerare, vi bad henne berätta lite om sitt jobb, sin fritid och vad hon gör för att vårda våra kunders förtroende för oss.

Namn: Jennifer

Jobbar som: Lackerare med huvudansvar för grundarbetet och plast. Är även planeringsanvarig för produktionen.

Fritidsintresse: Jag och min man har köpt en gammal bondgård som vi håller på att renovera. Vi bor här med våra två flickor, hundar, katt och massor av höns så tiden flyger i väg med massor med aktiviteter. Jag kopplar gärna av med en god bok när dagens aktiviteter börjar lugna ned sig.

Vad jobbar du med?

Jag har ansvaret för planeringsarbetet, vi strävar alltid efter att kundens jobb blir utfört med minsta möjliga väntetid. Vi på Ubilack har överlappande kompetens så vi täcker alla arbetsmomenten. Jag har ansvaret för grundningsarbetet som är den viktiga grunden för att lackeringsarbetet skall bli bra. Jag utför även alla plastreparationerna där vi försöker reparera skadan istället för att byta till nya kostsamma delar. Vi strävar alltid efter kundens bästa, både avseende kvalitet och kostnadseffektivitet.

Hur märker kunden av det du gör?

Jag hoppas att kunden märker av vår företagskultur som bygger på service och kvalitet. Vi försöker alltid ta väl hand om våra kunder på ett välkomnande, engagerat och trevligt sätt eftersom vi tycker det är en viktig del utöver den hantverksmässiga kvaliteten. Vi hoppas kunden känner en omsorgsfull trygghet i att lämna sitt jobb till oss. Vi trivs på jobbet och det tror jag kunderna känner.

Varför skall man välja Ubilack när man har ett lackeringsbehov?

Jag tror det handlar om en kombination av vårt engagemang för våra kunder och vår förmåga att utföra vårt jobb både snabbt och med hög kvalitet. Vi gör en kompetent besiktning av objektet, ger tydliga besked om vad som behöver göras och till ett pris som är prisvärt och garanterat. Vår kvalitet bekräftas bland annat genom vårt stora antal mycket exklusiva bilar och specialfordon som vi får förtroendet att ta hand om.

Kontakt

Ubilack AB
Agnesfridsvägen 186
213 75 Malmö

040-94 25 73
info@ubilack.se

Recensioner på Google