There is no custom code to display.

Exklusiv polering i toppklass

 

bentley

 

För dig som önskar det bästa – Exklusiv polering i toppklass.

 

Vi erbjuder en mycket exklusiv polering av bilens lack till en oöverträffad slät och glansig yta som inte existerar på dagens bilar undantaget några få bilmärken i mångmiljonklassen.

Processen är ett tålmodigt och långsamt hantverk med ett oöverträffat resultat för den som bara nöjer sig med det bästa.

Sedan det blev förbjudet att lackera registrerade bilar med cellulosalack har lackytan aldrig blivit densamma utan specialbehandling, inte att förväxlas med polering och lackskydd oavsett namn.

Alla dagens billacker, oavsett nybil eller omlackerad, har en synlig struktur i ytan, slarvigt kallad apelsinskal.

Vår behandling innebär att alla stora ytor görs helt släta och toppas med ett hållbart och glansigt långtidsskydd.

Behandlingen tar samtidigt bort mindre defekter som repor, dammkorn i klarlacken, sjunkningar och ingrodd smuts.

Vi erbjuder två val av avslutande långtidsskydd:

  • Autoglyms HD-vax – innehåller en noggrant balanserad blandning av naturvaxet karnauba, mikrokristallinvax och polymer som tillsammans ger en kraftfull vatten- och smutsavstötande yta och mycket god motståndskraft mot föroreningar, UV-strålning, salter, fågelspillning m.m. Är något mjukare i ytan genom sitt innehåll av miljövänligt karnaubavax och därmed inte lika lämpligt för regelbunden avfettning som succesivt mattar av naturvaxet. Perfekt för samlarfordon och liknande som används under mer sparsmakade och njutningsbara former.
  • Hydrofobisk lackförsegling – Kraftfullt vatten- och smutsavstötande som tål regelbunden avfettning utan att mattas av. Idealisk för dig som som tvättar bilen ofta och som använder avfettning regelbundet.

 

porche4porche5

 

porche3

 

 

 

 

 

porche1

 

 

 

 

rodalfa

 

 

Vi lever som vi lär och arbetar med den senaste IT-tekniken för att minska miljöpåverkan och öka effektiviteten